در هر بار آماده شدن برای اسباب کشی خانه جدید سعی می کنید اشتباهاتی که در اسباب کشی های قبلی مرتکب شدید را تکرار نکنید. حتی با تجربه ترین افراد نیز ممکن است در هنگام نقل مکان به خانه جدید با مشکلاتی روبرو شوند. برخی از افراد برای اسباب کشی خانه از دوستان یا خانواده خود کمک می گیرند. بسیاری هم هستند که از شرکت های ارائه دهنده خدمات در این زمینه استفاده می کنند. اگر شما از آن دسته افرادی هستید که قصد دارید خودتان کار بسته بندی و اسباب کشی منزلتان را انجام دهید بهتر است با ما تا پایان این مقاله همراه باشید.
نکات مهم اسباب کشی خانه
۱- حذف وسایل غیرضروری قبل از بسته بندی
چرا باید زحمت بسته بندی و اسباب کشی را به دوش بکشید و وسایلی که نیازی به آن ندارید را بسته بندی کنید؟ برای اسباب کشی خانه گاهی باید قید برخی وسایل غیر ضروری را بزنید. ممکن است خانه جدیدتان فضایی برای مبلمان فعلی شما یا کمدی برای لباس ها و سایر اقلام دیگر نداشته باشد.
می توانید از جعبه های مخصوص استفاده کنید. در برخی از جعبه ها زباله ها و در برخی دیگر وسایل غیرضروری و در برخی دیگر نیز وسایل مورد استفاده خود را قرار دهید. با دور ریختن وسایل غیر ضروری خواهید دید که اسباب کشی خانه چقدر آسانتر خواهد شد. این کار مزایا بسیاری برای شما خواهد داشت.
- باعث صرفه جویی در میزان هزینه خواهد شد. هر چقدر وسایل کمتری برای اسباب کشی خانه جدید داشت باشید هزینه کمتری برای بسته بندی و حمل و نقل خواهید پرداخت.
- با فروش وسایل غیر ضروری می توانید پول بگیرید.
- موجب صرفه جویی در زمان و انرژی برای بسته بندی اقلام و باز کردن آن می شود.
- سازماندهی و مدیریت خانه جدیدتان آسانتر و مرتبتر خواهد بود.
۲- بسته بندی کلیه اقلام قبل از روز اسباب کشی خانه
منتظر ماندن تا روز اسباب کشی و سپس شروع به بسته بندی کردن وسایل خانه کاری کاملا اشتباه است. معمولا افرادی که تا روز اسباب کشی صبر می کنند و سپس شروع به جمع کردن وسایل می پردازند کارها را به سرعت و فشرده انجام می دهند. از این رو ممکن است فرایند بسته بندی وسایل با ایمنی کافی انجام نشود.
۳- استفاده از جعبه های استاندارد برای سازماندهی بهتر
می توانید از جعبه های خلاقانه برای بسته بندی لوازم منزل استفاده کنید. می توانید از جعبه های پلاستیکی استفاده یا جعبه های خود را از فروشگاه ها یا میوه فروشی ها تهیه کنید. در بیشتر موارد استفاده از کاغذهای مخصوص بسته بندی یا روزنامه ها و باکس های استاندارد بهترین گزینه برای بسته بندی اقلام ضروری منزل می باشند. شما می توانید جعبه های بسته بندی را از فروشگاه های عرضه کننده این محصول یا از دوستان و آشنایانتان تهیه کنید.
۴- استفاده از جعبه های ویژه برای حفظ وسایل ظریف و شکننده در اسباب کشی خانه
سعی کنید در صورت امکان وسایلی برقی مانند تلویزیون و مانیتور کامپیوتر را در جعبه های مخصوص بسته بندیشان قرار دهید. می توانید این کارتن ها را از سایت هایی مثل دیجی کالا یا شرکت های ارائه کننده بخرید. حواستان باشد که اقلام شکستنی مانند ظروف، آثار هنری، لامپ ها و مواردی از این دست نیاز به جعبه ها خاص برای نگهداری دارند. البته این نکته را هم در نظر داشته باشید که معمولا این نوع جعبه ها گران هستند و فضا زیادی را ممکن است در کامیون حمل و نقل لوازم منزل بگیرند.
۵- مطمئن شدن از سالم بودن وسایل الکترونیکی
اگر قصد دارید از شرکت های حمل و نقل برای اسباب کشی خانه استفاده کنید، قبل آن تمام محدودیت ها و سیاست های آنها در برابر بیمه محصول را بدانید. مطمئن شوید که محصولات شما قبل از اسباب کشی سالم هستند. ممکن است بعد از اتمام فرایند اسباب کشی وسیله شما آسیب دیده باشد و اثبات اینکه چطور این اتفاق افتاده سخت باشد.
برای اینکه مطمئن شوید که هر گونه آسیب به لوازم برقی توسط شرکت حمل و نقل تحت پوشش قرار خواهد گرفت قبل از بسته بندی، این لوازم را در مقابل آنها روشن کنید و به آنها نشان دهید که درست کار می کنند. بعد از اتمام فرایند اسباب کشی خانه نیز همین کار را تکرار کنید تا بررسی کنید باز هم درست کار می کنند یا نه.
۶- بسته بندی و باز کردن لوازم را اتاق به اتاق شروع کنید
بهترین راه برای سازماندهی بهتر در بسته بندی کردن لوازم شروع از یک اتاق خاص است. به این معنی که می توانید ابتدا شروع به بسته بندی کلیه لوازم آشپزخانه و برچسب زدن کارتن های آن کنید و بعد از اتما کار سراغ بسته بندی کردن لوازم اتاق یا حال پذیرایی روید. با این کار بعد از رفتن به خانه جدید می دانید از کجا باید شروع کنید و کدامیک از جعبه ها و کارتن ها متعلق به آشپزخانه، حمام یا اتاق است.
۷- وقتگیر بودن برخی از اتاق ها در مقایسه با دیگر اتاق های خانه
بعد از اینکه کار بسته بندی لوازم منزل را نوبتی از هر یک از اتاق ها شروع کردید. حواستان به این موضوع باشد که ممکن است برخی از اتاق های منزل در مقایسه با سایر فضا کار و زمان بیشتری داشته باشد. به عنوان مثال بسته بندی لوازم آشپزخانه در فرایند اسباب کشی همیشه بیشترین زمان را می برد. آن هم به دلیل وجئد اقلام ظرف و شکستنی در این فضا است. معمولا کمدها و انبار نیز به دلیل وسایل زیادی که در آن جاسازی شده اند بیشتر از انتظار ما ممکن است جمع و جور کردن آن زمان ببرد.
۸- قرار دادن وسایل سنگین در جعبه های کوچکتر
معمولا وزن اقلامی از قبیل ظروف، کتاب و کفش ممکن است به سرعت اضافه شود. هرگز جعبه ای که وسایل سنگین در آن قرار گرفته را بیش از حد سنگین نکنید. هر چقدر جعبه سنگین تر باشد اندازه آن نیز باید کوچکتر باشد. معمولا کتابها نیز سنگین هستند سعی کنید برای آنها نیز از جعبه های کوچک استفاده کنید. مطمئنان شما دوست ندارید جعبه بزرگی انتخاب کنید و وسایل سنگینی در آن قرار دهید که هم حمل آن سخت باشد و هم امکان افتادن وسایل از زیر آن وجود داشته باشد. راه دیگری که برای بسته بندی کردن کتابهایتان می توانید انجام دهید استفاده از چمدان است. در این صورت حمل آنها نیز برای شما آسانتر خواهد شد.
۹- مایعاتی که ممکن است نشتی داشته باشند را بسته بندی نکنید
معمولا در هنگام کارهای عجله ای خیلی از مسائل را فراموش خواهید کرد. ظرف ها یا بطری های حاوی مایعات را با دقت بسته بندی کنید. بهتر است این ظرف ها را در صندلی عقب ماشین خود حمل کنید تا اینکه آنها در کامیون حمل و نقل وسایل منزل قرار دهید.
شما نباید مایعات، مواد شیمیایی یا مواردی از این دست را بسته بندی کنید. زیرا ممکن است ظروف حاوی این مواد بشکند یا نشتی داشته باشد و به سایر اقلام دیگر آسیب برساند. در برخی از جوامع حمل و نقل مواد اشتعال زا، رنگ یا مواد اسیدی توسط کامیون های حمل و نقل بار منزل ممنوع است.
۱۰- در صورت لزوم وسایل جداشدنی را از هم باز کنید
اگر چارچوب تخت، میز و شلف ها را از یکدیگر جدا کنید می توانید آن ها را بدون هیچ آسیبی به خانه جدیدتان انتقال دهید. اگر مبلمان یا هر نوع وسیله ای که نیاز به جدا شدن دارند را از هم باز کردید، پیچ و مهره را در یک کیسه مطمئن قرار دهید تا در صورت رفتن به خانه جدید در دسترس باشند.
بازدیدها: ۵۸۵